Garantie

Als u een fiets koopt via www.poelman-fiets.nl (Poelman b.v.), of via een servicepunt van ons, krijgt u uiteraard volledige fabrieksgarantie. Het is belangrijk dat u, als u aanspraak wilt maken op deze garantie, contact opneemt met onze klantenservice via info@poelman.bike of telefonisch via +31634046426.

Met betrekking tot uw garantie gelden een aantal voorwaarden die u kunt vinden op deze pagina. Wij denken graag met u mee.

Als extra service heeft www.poelman-fiets.nl (Poelman b.v.) verschillende servicepunten en de mogelijkheid om de reparatie door FietsNED uit te laten voeren of door www.poelman-fiets.nl (Poelman b.v.) zelf. Indien mogelijk kunnen wij u op deze wijze lokaal voorzien van een passende oplossing. U dient, om gebruik te kunnen maken van deze service, contact op te nemen met onze klantenservice. Op deze manier kunnen wij de reparatie voor u regelen, nadat wij beoordeeld hebben, of de reparatie inderdaad in een servicepunt of met FietsNED of door www.poelman-fiets.nl (Poelman b.v.) zelf zal worden verricht.

Garantietermijn fietsen

Hieronder vindt u een overzicht van de algemene garantierichtlijnen.

Frame en voorvork

Bij normale behandeling, normaal gebruik, heeft u tot 5 jaar garantie op materiaal- en constructiefouten van het frame en de vaste voorvork. Slijtage valt uiteraard buiten de garantie.

Onderdelen op de fiets

Bij normale behandeling en normaal gebruik geldt een garantietermijn tot 2 jaar op materiaal- en constructiefouten. Op onderdelen die aan slijtage onderhevig zijn, zoals bijvoorbeeld banden, riem, freewheel, riemtandwielen, kabels en remblokken, wordt geen garantie gegeven tenzij er sprake is van constructie- en/of materiaalfouten.

Houtlakwerk

Bij normale behandeling, normaal gebruik, heeft u tot 15 jaar garantie op het houtlakwerk. De glans van het houtlakwerk zal in de loop der jaren wat minder worden, maar de beschermende werking van de lak ten aanzien van het hout blijft optimaal.

Overige producten en accessoires

www.poelman-fiets.nl (Poelman b.v.) hanteert voor overige producten en accessoires een termijn van 2 jaar. Voor producten waar een garantiebewijs van de fabrikant is bijgeleverd, gelden de bepalingen van de desbetreffende fabrikant.

Voorwaarden garantie

De bovengenoemde bepalingen gelden niet uitsluitend voor de eerste eigenaar.

Als u wilt, kunt u ook bij iedere professionele fietsenmaker terecht voor het laten uitvoeren van een reparatie onder garantie. Alvorens u een reparatie onder garantie door een ander wilt laten uitvoeren dan door www.poelman-fiets.nl (Poelman b.v.), dient u vooraf contact op te nemen met onze klantenservice.

© 2016 - 2020 Poelman Fiets | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel